Hoe gebruik je dit platform?

Vind alle antwoorden op je vragen over de werking van dit platform, inclusief handige tips.

Wat is een match?

Op dit platform brengen we iedereen die iets wil doen, samen met iedereen die iets nodig heeft. Het lijkt precies op die andere Marktplaats, maar dan voor vrijwillige inzet, hulp en vrijwilligerswerk. Als je elkaar vindt, dan noemen we dat een online match. 

Hoe maak je een online match?

Je kunt op dit platform op verschillende manieren een online match maken:

  • Reageer op een vraag
  • Reageer op een aanbod
  • Meld je aan voor een challenge 

Als je op iemands vraag of aanbod reageert, is het aan jullie hoe en wanneer jullie gaan kennismaken of aan de slag gaan. Tips hoe je een eerste keer gezellig en veilig afspreekt lees je hier

💌Hoe geef je door of er ook echt een match is?

We hopen natuurlijk dat alle online matches ook échte matches worden. Maar dingen als ruimte in je agenda, persoonlijke klik of afstand zorgen ervoor dat niet alle online matches ook leiden tot een 'echte' match.

Help je ons doorgeven wanneer jullie echt een match hebben? Daardoor weten wij wat werkt en wat niet, en kunnen we iedereen beter helpen.

Een echte match doorgeven kan op 3 manieren:

1. Via Mijn Berichten. Ga hiervoor naar 'Mijn berichten' en klik dan op ’Lezen’. Bovenin staat de vraag 'Heeft dit contact tot een match geleid?'

    • Klik op ‘Ja’ als jullie gaan afspreken of hebben afgesproken
    • Klik op ‘Nee’ wanneer dit niet het geval is.

match.JPG

2. Via e-mail. Als je iemand een berichtje hebt gestuurd via het platform, krijg je na een tijdje ook een e-mail met de vraag of jullie een match hebben.

  • Klik op ‘Ja’ als jullie gaan afspreken of hebben afgesproken
  • Klik op ‘Nee’ wanneer dit niet het geval is.

3. Via het afsluiten van een vraag. Wanneer je jouw geplaatste vraag of vrijwilligersvacature afsluit, kun je doorgeven of je een match hebt gevonden via het platform. Hier vind je meer uitleg over hoe dit werkt, mocht je er niet uitkomen. 

Dankjewel voor je hulp en veel plezier met je match 🍀

Heeft dit artikel je vraag beantwoord?